وکیل شرکت

وکیل طلاق

وکیل مهریه

وکیل ارز دیجیتال

وکیل خانواده

وکیل امور ملکی

وکیل حقوقی

وکیل کیفری

وکیل قرارداد

وکیل جرایم سایبری

شروع پرونده جدید

نحوه کار خانم وکیل چگونه است؟

1

مشاوره رایگان

خانم وکیل راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار می‌دهد تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.

2

امضای قرارداد

 قرارداد وکالت، اعم از وکالت حقوقی یا وکالت به وکیل دادگستری، عقدی است که در آن، فردی که موکل نامیده می شود، دیگری را برای انجام یک امر کاری یا پیگیری یک موضوع قضایی، وکیل و نایب خود می کند .

3

تحقیق و بررسی

تحقیق و بررسی پرونده توسط وکیل در جریان پرونده های حقوقی و کیفری بسیار اهمیت دارد. در واقع وکیل برای آنکه بتواند به بهترین شکل ممکن ازحق و حقوق موکل خود دفاع نماید و راهکارهای مناسبی را ارائه دهد.

4

پیگیری پرونده شما

بررسی پرونده توسط وکیل مرحله مهمی است که در ابتدای پرونده صورت می‌گیرد. در این مرحله، وکیل حقوقی باید جزئیات پرونده را به دقت بررسی کرده و به شناسایی مسائل و مشکلات حقوقی مربوط به پرونده بپردازد.

مشاوره حضوری از خانم وکیل

خانم وکیل آماده ارائه مشاوره حقوقی به صورت حضوری به شما عزیزان می باشد

خدمات خانم وکیل

وکیل مهریه

وکیل مهریه

  • وکیل مهریه باسابقه، آشنا بر قوانین حقوقی ایران است و به دلیل ورود به پرونده‌های بسیار در خصوص دریافت مهر و توقیف اموال و مصادیق آن باتجربه فراوان است.
  • وکیل مهریه باید علاوه بر آشنایی با قوانین مصرح در قانون، تسلط کافی بر متن قانون و تفسیر آن در نزد قاضی داشته باشد.
  • از دیگر ویژگی‌های بهترین وکیل مهریه را بیان و گویش قوی او است که در این مورد می‌توان گفت یک وکیل خوب با بیان شیوا و صریح خود در پیشبرد پرونده به سمت صدور حکمی به سود و به نفع موکل خود بسیار تأثیرگذار خواهد بود چرا که وکیل مهریه می‌تواند با ارائه ادله ی محکم و دفاع درست و مستند به قانون بر ذهنیت قاضی به نفع موکل خود تأثیر مثبت بگذارد.
وکیل طلاق

وکیل مهریه

وکیل طلاق، آن دسته از وکلایی هستند که دارای پروانه وکالت بوده و می توانند به صورت تخصصی، در دعاوی خانوادگی، از جمله طلاق، قبول وکالت کرده و به نیابت از موکل خود، در دادگاه ها حضور یابند. وظایف وکیل طلاق، کاملا بسته به حدود وکالت و مواردی دارد که موکل، جهت انجام آن ها، به او اعطای وکالت نموده است. پیدا کردن یک وکیل طلاق خوب، از طریق مراجعه به سایت کانون وکلا یا مشورت با دیگران، امکان پذیر می باشد. 

وکیل شرکت

وکیل شرکت

وکالت به معنای عقد جایزی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری جانشین قرار می دهد. وکیل شرکتها (company lawyer) نیز وکیل پایه یک دادگستری است که دانش آموخته ی حقوقی می باشد. وکیل شرکت، در واقع شاخه ای تخصصی از وکالت را شامل می گردد. تمرکز فعالیت وکیل شرکتها در رابطه با حل اختلافات، نزاع و دعاوی مربوط به امور شرکت ها است.

وکیل شرکت نقش بسیار حیاتی را در شرکت ها به عهده دارد و نبض شرکت می باشد. به این معنا که وکیل شرکت‌ها به نمایندگی و جانشینی از شرکت به دفاع از حقوق و منافع شرکت، پیگیری دعوا و مطرح کردن آن در دادگاه ها و مراجع دیگر اقدام می نماید.

وکیل ملکی

وکیل ملکی

وکیل ملکی یک وکیل پایه یک دادگستری است که در قوانین و مقررات مربوط به اسناد و املاک  تسلط کافی دارد. حقوق املاک جز حوزه هایی است که با توجه وجود قوانین مختلف و رویه های قضایی مختلف و اصلاحات مختلف قوانین در طول ده ها سال و تغییراتی که پس از انقلاب ایجاد شد ، بسیار پیچیده و تخصصی محسوب می گردد.

وکیل متخصص امور املاک  یک وکیل دادگستری ای است که در حوزه املاک تخصص دارد . مهمترین ویژگی حقوق املاک ، تنوع و تعدد قوانین مربوط به حوزه حقوق ملکی است که یک وکیل پایه یک این حوزه می بایست بر آن تسلط داشته باشد.این وکیل می بایست علاوه بر تسلط نظری بر کلیه قوانین شکلی و ماهوی مربوط به حقوق املاک ،تجربه ی لازم در این خصوص را داشته باشد

وکیل کیفری

وکیل کیفری

وکیل کیفری به وکیل گفته می شود که در دعاوی کیفری تخصص دارد . دعاوی کیفری به مجموعه ای از امور خاص اطلاق می گردد که پس از طرح آن دعاوی، دادگستری و در بیشتر اوقات دادسرا شروع به رسیدگی نموده و اقدام به کشف جرم، تعقیب متهم، تحقیقات مقدماتی می شود.

وکیل کیفری، کسی است که دعاوی کیفری همچون سرقت و فروش مال غیر، جعل اسناد و مدارک، کلاه برداری، ترک انفاق و اختلاس و غیره را اقامه‌ می‌دارد. وکلای کیفری در دادسرا، دادگاه کیفری، نظامی وسازمان تعزیرات حکومتی به وکالت می‌پردازند. وکیل کیفری از نظر آزادی فردی و حقوق قربانی با حساس ترین مشکلات جامعه سرو کار دارد.

وکیل حقوقی

وکیل  حقوقی

وکیل حقوقی به افراد جامعه، سازمان های دولتی و مشاغل مشاوره حقوقی ارائه می دهد و در صورت نیاز امور حقوقی را برای آنها انجام می دهد. همچنین اسناد قانونی را تنظیم و قوانین، مقررات و احکام را تفسیر می کنند. اصطلاح دقیق کلمه «وکیل حقوقی چیست» در سراسر جهان متفاوت است. منشأ این حرفه به یونان باستان برمی گردد، زمانی که سخنوران به نمایندگی از دوستان یا شهروندان صحبت می کردند.

وکیل قرارداد

وکیل قرارداد

وکیل قرارداد یک وکیل دادگستری است که حوزه امور تنظیم قرارداد ها متخصص است و  به مشاوره و وکالت در مورد امور قرارداد های تجاری و غیر تجاری برای اشخاص و شرکتها و سازمانها  مشغول است. وکیل قرارداد مسئولیت راهنمایی قانونی افراد در رابطه با موارد مربوط به عقد قرارداد  را بر عهده دارد.

تنظیم قرارداد، به معنای تعیین شرایط و مقرراتی است که بین دو طرف در قبال یک معامله وجود دارد. این شرایط ممکن است شامل قیمت، شرایط پرداخت، تاریخ تحویل، شرایط خرید و فروش و دیگر مواردی باشد که در یک معامله باید تعیین شود. تنظیم قرارداد توسط وکیل، از جمله مواردی است که بسیاری از افراد در زمان انجام معاملات نادیده می‌گیرند.

با این حال، تنظیم قرارداد با توجه به نکات مختلف قانونی از بند ها و مفاد آن تا نحوه فسخ قرارداد و غیره دارد که  بسیار حائز اهمیت است. گفته می شود هزینه  های تنظیم نکردن قرارداد توسط وکیل ، در خیلی مواقع بیش از هزینه ای است که برای تنظیم قرارداد به وکیل داده می شود.

تنظیم قرارداد با هماهنگی وکیل، بسیار اسان و بهینه است. وکیل با داشتن تخصص لازم در این زمینه، می‌تواند به بهترین شکل ممکن قرارداد را برای شما تنظیم کند. در این مقاله به بررسی ضرورت تنظیم قرارداد توسط وکیل پرداخته شده است

وکیل جرایم سایبری

وکیل جرایم سایبری

وکیل جرایم اینترنتی، وکیل پایه یک دادگستری است که به طور تخصصی در زمینه فضای مجازی و رایانه و اینترنت فعالیت می کند و با ورود به پرونده های جرایم اینترنتی و سایبری تجربه و تسلط کافی در حوزه دعاوی اینترینی را دارد.

باتوجه به اینکه امروزه، فضای مجازی و اینترنتی رو به پیشرفت و گستردگی بوده ، راه های ارتکاب در این زمینه نیز افزایش داشته است.

همچنین وقوع جرم در فضای اینترنت و هم با استفاده از ابزار های مانند رایانه و تلفن همراه در دنیای امروز امار بسیار بالایی دارد و همچنین جرائم اینترنی مانند استفاده از پهنای باند در سطح بین المللی و دستری های غیر مجاز رخ می دهد.

برای رسیدگی به این گونه جرایم نیاز به وکیل متخصصی هست که در رابطه با جرائم اینترنتی تجربه های زیادی کسب کرده و با استفاده از این تجربیات و دانش کافی و تسلط کامل بر روی قوانین جرائم سایبری بتواند این قبیل از مسائل را با ارائه بهترین راه حل برطرف نماید. و فردی که تخصص خاص در این موارد را داشته باشد وکیل جرایم اینترنتی نام برده می شود .

وکیل ارز دیجیتال

وکیل ارز دیجیتال  

وکیل ارز دیجیتال کیست؟

همان‌طور که می‌دانید قوانین شفافی در حوزه کریپتوکارنسی وجود ندارد بنابراین یک وکیل ارز دیجیتال لازم است که از دانش و تخصص کافی درزمینهٔ ارزهای دیجیتال و بازار کریپتوکارنسی برخوردار باشد. وکلای این حوزه دارای اطلاعات به‌روز و مطابق با آخرین تغییرات هستند. آن‌ها وظیفه‌دارند با ارائه بهترین راه‌حل‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن موکلان خود را راهنمایی کنند.

در ادامه باید بگوییم عنوان وکیل ارز دیجیتال یا وکیل دعاوی ارزی به افرادی اطلاق می‌شود که به‌صورت تخصصی و حرفه‌ای در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشند و در این زمینه از دانش کافی برخوردار باشند. نکته قابل‌توجه این است که وکلایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند بر اساس تسلط و تجربه خود وارد این حیطه می‌شوند؛ به‌عبارت‌دیگر باید بگوییم که مانند دیگر حوزه‌های حقوقی در کشور ایران برای این موضوع پروانه وکالت تخصصی ارائه نمی‌شود.

وظایف وکیل ارز دیجیتال چیست؟

وکیل ارز دیجیتال وظیفه دارد که پس از پذیرفتن پرونده مذکور همه اطلاعات موردنیاز خود را از موکل دریافت کند. سپس با توجه به قوانین و شرایط موجود بهترین تصمیم را بگیرد. همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم تاکنون قوانین مشخصی درزمینهٔ ارزهای دیجیتال و کریپتوکارنسی وجود ندارد بنابراین وکیل دعاوی ارزی وظیفه دارد که برای به نتیجه رساندن پروند، بهترین راه‌حل ممکن را انتخاب کند

وکیل خانواده

وکیل خانواده

 
به همراه داشتن یک وکیل خانواده در رفع دعاوی مربوط به اعضای خانواده می‌تواند بسیار مفید باشد. داشتن بهترین وکیل خانواده باعث می‌شود تا دعاوی خانوادگی بدون تنش و ناخوشایندی حل و رفع شود.

حوزه‌های فعالیت وکیل پایه یک خانواده

 

این موارد عبارتند از:

  • نامزدی و خسارات ناشی از بر هم زدن آن
  • نکاح دائم و موقت
  • اذن در نکاح
  • شروط ضمن عقد
  • جهیزیه و موارد مربوط به آن
  • مهریه و موارد مربوط به آن
  • نفقه و اجرت المثل و موارد مربوط به آن
  • تمکین و نشوز
  • طلاق و موارد مربوط به آن
  • حضانت و ملاقات فرزند